2017. október 14., szombat

Bútorszállítás Belföldön

Bútorszállítás Belföldön egyszerű feladatnak tűnhet egy kívülállónak, de körültekintően kell kiválasztani a megfelelő szállítót.
Nem csak az árát kell figyelembe venni a megfelelő bútorszállító kiválasztásakor, hanem hogy mit biztosítanak a sérülésmentes szállítás érdekében, milyen nagyságú és terhelhetőségű szállítójárművet biztosítanak, és hogy szakmailag felkészült szállítómunkások végzik-e a bútorok mozgatását.
Ezen felül a megbízott szállítónak tisztában kell lenni a hatályos jogszabályokkal és az egyre szigorodó közúti árufuvarozói szabályokkal.
A cikk olvasóinak és a leendő ügyfeleinknek szeretnénk segítséget nyújtani, hogy mi alapján döntsenek a megfelelő bútorszállító kiválasztásánál, és egyúttal szeretnénk bemutatni a vállalkozásunkat, színvonalas szolgáltatásunkat.
Mivel Budapesti székhellyel rendelkezünk, az innét induló belföldi bútorszállításnál kimegyünk előzetes munkafelmérésre.
Itt megtudhatjuk a szállított bútorzat mennyiségét, nagyságát, és képet kaphatunk arról, hogy mekkora tehergépjárművet kell biztosítani.
Azt is megtudhatjuk, hogy milyen és mennyi csomagolóanyagra van szükség a bútorok védelmére, kell-e bútorokat szerelni, és képet kaphatunk a felrakóhely körülményeiről.
Egyúttal az ügyfelek elmondhatják az igényeiket, kéréseiket, és a kollégánktól tanácsot is kérhetnek.
Ha nem Budapesten van a felrakóhely, akkor E-mailben kérünk részletes leírást a bútorok méretéről, és mennyiségéről.
Fontos dolog hogy az E-mail mindét fél felől, mindenre kiterjedő legyen, mivel az elektronikus levélnek bizonyító ereje van.



Bútorszállítás Belföldön szolgáltatásunkra megfelelő nagyságú és teherbírású tehergépjárművet biztosítunk, ami minden eszközzel felvan szerelve a biztonságos bútorszállítás érdekében.
Nemcsak arra kell ügyelni, hogy minden felférjen a raktérbe, hanem arra is, hogy a megengedett legnagyobb össztömegen belül legyünk.
2017 től jelentősen változtak a közúti áruszállítás feltételei, szigorodtak a szabályok, kiszűrik a túlterhelt teherautókat.
Például: (EKÁER - 2015 ben): elektronikus Közúti-áruforgalom ellenőrző Rendszer, (VÉDA - 2016 ban): Közúti Intelligens Kamerahálózat, és a legújabb 2017 ben az: Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer kiépítése.
Elmúltak már azok az idők, amikor elégvolt egy akkora teherautó, hogy a komplett bútorzat éppen ráférjen a raktérre.
A megrendelőknek az a legfontosabb, hogy minden bútor és lakberendezési tárgy épségben érkezzen meg az új helyre.
Ez számunkra is a legfontosabb dolog, éppen ezért még a rakodás megkezdése elött Stretch fóliába csomagoljuk a bútorokat, a teherautó rakterében pedig plusz plédekkel és paplanokkal választjuk el őket egymástól.
Fontos még hogy a raktérben szakszerűen legyenek rögzítve a bútorok, mivel a rosszminőségű úthálózaton összekaristolhatják egymást, és egy hírtelen fékezésnél összetörhetik egymást.
Így tejes körű védelmet kapnak bútorok, a szállítás során véletlenül sem sérülnek meg.
A szállítómunkásokon nagyon sok múlik, hogy sikeresen legyen végrehajtva a bútorszállítás.
Cégünk egy jól összeszokott, nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező csapattal dolgozik, akik egy jól bevált rendszer alapján végzik munkájukat, gyorsan és hatékonyan!
Nemcsak a bútorok épségben történő szállítására figyelnek, hanem a lakása állagmegóvására is.
Ügyelnek a parkettára vagy éppen a padlószőnyegre, ajtófelekre és a fal éleire, sarkaira is.
Tisztában vannak avval, hogy a bútorszállítás vagy költöztetés bizalmi munka, mivel bele látnak az ügyfeleik magánéletébe, magánszférájába.
Bútorszállítás Belföldön szolgáltatásunkra minden esetben fix árajánlatot adunk.
Az árajánlat minden ügyfelünknek egyedi, ami minden felmerülő költséget tartalmaz.
Rejtett és bújtatott árak nincsenek, fizetés mindig csak az elküldött árajánlat szerint történik.
Szolgáltatásunkat egyaránt ajánljuk a lakosságnak, cégeknek, irodáknak és a közületi szektornak is.
Irodabútorok, Salgópolcok, irattartó állványok, archívumok szállítását is gyakorlottan tudjuk elvégezni.
A szolgáltatásunkat folyamatosan a hét bármely napján eltudjuk végezni, alkalmazkodva az ügyfelek szabadidejéhez.
A 2000 óta működő vállalkozásunk már több száz sikeres és problémamentes költöztetést bonyolított már le az Unió teljes területén.
És a következő években is folyamatosan arra törekedünk, hogy szélesítsük szolgáltatásaink körét és annak minőségét.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info-t, itt a referenciáinkat megtalálhatja. 
Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a Bútorszállítás Belföldön szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése