2017. október 5., csütörtök

Nemzetközi Költöztetés

Weboldalunkat megtekintheti a linkre kattintva:

Nemzetközi Költöztetés nagy szervezést és szakmai kihívást igénylő feladat, mivel nem csak a Magyarországi jogszabályokat kell betartani, hanem a nemzetközit illetve az adott országéval, ahova éppen szállítunk.
Számunkra fontos, és nagy hangsúlyt helyezünk környezetvédelemre, a tehergépjárművek káros anyag kibocsájtására, emissziós értékére.
Vállalkozásunk teljes körű és színvonalas Nemzetközi Költöztetés szolgáltatást biztosít az Unió teljes területén.
A mai kórnak megfelelő, korszerű Euró 4 - 5 - 6 motorral rendelkező tehergépjárműveket tudunk biztosítani ügyfeleinknek, 3,5 tonna össztömegtől egészen 40 tonna össztömegig.
Teherautóink (LKW) rendelkeznek Umwelt Plakettel, ami engedélyezi a behajtást - úthasználatot az Umwelt Zone ban.
A teherautóink teljesen felszerelztek, minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve a biztonságos, színvonalas és sérülésmentes költöztetéshez, szállításhoz.
Minden megrendelőnknek biztosítani tudjuk a megfelelő nagyságú és méretű tehergépjárművet, betartva a nemzetközi közúti árufuvarozás szabályait.
Magyarországon is megszigorodtak a árufuvarozás szabályai, többek között a túlterhelt teherautók kiszűrése is nagy figyelmet fordít a hatóság.
A legfontosabb intézkedések például: 
(EKÁER - 2015 ben): elektronikus Közúti-áruforgalom ellenőrző Rendszer, (VÉDA - 2016 ban): Közúti Intelligens Kamerahálózat, és a legújabb 2017 ben az: Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer kiépítése.
Így nem elég ha éppen felfér a teherautóra a szállított bútorzat, hanem arra is ügyelni kell hogy a teherautó súlya ne haladja meg a maximálisan megengedett össztömegek.
Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkra képzett szállító szakembereket biztosítunk, akik magas színvonallal végzik a munkájukat.
Szakszerűen végzik a bútorok szerelését, alkalmazzák a védő és csomagolóanyagokat, körültekintően és gyakorlottan mozgatják a bútorokat, vigyáznak a lakása és bútorai állagmegóvására, lendületesen dolgoznak, ápoltak és megbízhatóak.



Vállalkozásunk minden ügyfelének egyedi fix árajánlatot ad, ami tartalmazza az összes felmerülő költséget, (út díj, kompdíj, szállítás ára, extra csomagolóanyagok, stb).
Minden bútort Stretch fóliába csomagolunk, ez egyben és feszesen tartja a bútorokat, megvédi azokat a sérülésektől, a rosszabb minőségű utak rázkódásától.
Számunkra nem jelent problémát a bútorok szét, illetve összeszerelése, mivel szakembereink szinte mindennap végeznek nagyméretű, vagy lapra szerelhető bútorok szerelését.
Szakembereinknek minden szükséges szerszámot biztosítunk, az összes teherautókon megtalálhatóak.
Nemzetközi Költöztetés szolgáltatást rugalmasan tudjuk végrehajtani, mivel nem egyautós vállalkozás vagyunk.
Több méretű és felépítményű tehergépjármű közül lehet választani, a szállított rakomány fajtájától és mennyiségétől függően.
Biztosítani tudunk ponyvást, zárt dobozost, emelőhátfalast, kisteherautót (3,5 t), könnyű teherautót (7,5 t), közép nehéz teherautót (12 t, nyergesvontatót (40 t).
A 2000 óta működő vállalkozásunk már több száz sikeres és problémamentes költöztetést bonyolított már le az Unió teljes területén.
És a következő években is folyamatosan arra törekedünk, hogy szélesítsük szolgáltatásaink körét és annak minőségét.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info-t, itt a referenciáinkat megtalálhatja. 
Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése