2017. október 18., szerda

Lomtalanítás Budapest

Szakszerű, gyors, a követelményeknek teljes mértékben eleget tevő Lomtalanítás Budapest szolgáltatást kínálunk a lakossági, céges és közületi ügyfeleknek egyaránt.
Napjaink egyik legnagyobb kihívása a környezetvédelem, környezet szennyezés csökkentése – helyreállítása, illetve a megelőzése.
Ha mindenki csak a legalapvetőbb dolgokat tartja be, akkor már sokat tettünk a gyermekeink az unokáink jövőjéért, és élhető, fenntartható környezetet hagyunk nekik hátra.
Számlaképes vállalkozásunk közel 18 éve áll már az ügyfelek rendelkezésére, szakszerű és színvonalas szolgáltatást biztosítunk.

Pince lomtalanítás
Lakossági ügyfeleinknek vállalunk: költöztetésből megmaradt bútorok és kacatok lomtalanítása, pince és tároló lomtalanítás - kiürítése, padlás lomtalanítás, lakás komplett és részleges lomtalanítása, elromlott háztartási gépek lomtalanítása, sitt szállítás, sérült és megunt bútorok lomtalanítása, veszélyes hulladék elszállítása és megsemmisítése.
Lomtalanítás Budapest szolgáltatásunkat cégeknek, irodáknak és közületeknek is biztosítani tudjuk, vállalunk: irodabútorok lomtalanítása, iratanyagok megsemmisítése, raktárak és üzlethelyiségek kiürítését és lomtalanítását, elromlott irodagépek lomtalanítása, stb.
Lomokat, kacatokat és a nem veszélyes hulladékokat szemétbányába és hulladékudvarba szállítjuk.
A még mások számára használható és értéket jelentő ruházatot, könyveket, műszakiberendezéseket, bútorokat elajándékozhatja ismerőseinek, rászorulóknak, nagycsaládosoknak és adományboltoknak.
Az FKF Nonprofit Zrt. Budapesten 2 darab újrahasználati központot létesített, ahol ellenőrzött körülmények között átadhatja az újra használatra a tárgyait, dolgait.

Lakás lomtalanítás
A veszélyes hulladékokat az arra kijelölt hulladékudvarba szállítjuk, ahol elkülönítik őket, biztosítják a szakszerű tárolását és ezek szakszerű megsemmisítését.
Veszélyes hulladéknak minősülnek: hűtő, akkumulátorok, autógumi, villanykörte, elektronikai hulladékok, szárazelemek, neoncső, lázmérő, festékek, hígítók, lakkok, oldószerek, savak, lúgok, vegyszerek, fáradt olaj, használt sütőzsiradék, növényvédő szerek, gombaölőszerek, rovarölő szerek, hipó, sósav, gyógyszermaradványok, mosószerek, stb.
Budapesten jelenleg 17 hulladékudvar működik az FKF Nonprofit Zrt. keretein belül.
Ezekben a hulladékudvarokban a veszélyes és a speciális eljárást kívánó hulladékok átvételét végzik.

Iratanyagok megsemmisítése
Cégünk szigorúan betartva a környezetvédelmi előírásokat, számlaképesen, kimondottan legális hulladéklerakóba és hulladékudvarba szállít Budapest területén.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info-t, itt a referenciáinkat megtalálhatja. 
Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a Lomtalanítás Budapest szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.

Irodabútor lomtalanítás

1 megjegyzés:

  1. Szeretnék megosztani egy tanúvallomást arról, hogy a benjamin úr miként segített 2 000 000,00 USD hitelt a marihuána farmprojekt finanszírozásában. Nagyon hálás vagyok, és megígértem, hogy megosztom ezt a legális finanszírozási társaságot mindenkinek, aki üzleti lehetőségeinek bővítését keresi. .a társaság finanszírozó társaság. Bárki, aki pénzügyi támogatást keres, vegye fel velük a kapcsolatot az lfdsloans@outlook.com e-mail címen. Benjamin úr szintén a whatsapp 1-989-394-3740 telefonszámon van, hogy minden jelentkező számára könnyű legyen.

    VálaszTörlés