2017. október 1., vasárnap

Zongoraszállítás Budapesten

A súlyos és értékes zongorák, pianínók szállítása rendkívüli kitartást és körültekintést igénylő feladat, még a leg tapasztaltabb költöztetőknek is.
Az értékes hangszerek szállításánál rendkívül körültekintően kell eljárni, mivel nemcsak a szállított hangszerre kell vigyázni, hanem a szállítómunkások testi épségére is.
Vállalkozásunk a Zongoraszállítás Budapesten szolgáltatásnál, a legnagyobb körültekintéssel végzi a szállítást, szem előtt tartva a zongorák, pianínók és a szállítómunkások testi épségét is.
A zongorákat és a pianínókat fajtájukon belül is több csoportba soroljuk, mindazok felett is, hogy vannak páncéltőkések és fatőkés hangszerek.
A zongoráknak 3 típusa van, rövid zongora, szalonzongora, hangversenyzongora, a súlyuk is eltérő, 300 kilótól akár 600 kilóig is terjedhet.
Ezeknek a típusoknak szállítási módja megegyezik, mindenképpen lekel szerelni a szállítás előtt a lábakat, a pedálokat, és ha lehetséges akkor a zongorafedelet is.
Az alkatrészek leszerelése nemcsak megkönnyíti a súlyukat, de könnyebbé teszi a  manőverezést a szállítás során.
A leszerelt alkatrészekre is nagy figyelmet fordítunk, plédekbe, légpárnás fóliába és stretch fóliába csomagoljuk őket.
Szállítás befejeztével ezeket az alkatrészeket, természetesen szakszerűen vissza is szereljük.
A zongoratest mozgatását párnázott szállítókocsival könnyítjük meg a szállítás során.
Zongoraszállítás Budapesten szolgáltatásunkon belül a pianínók szállítását is szakszerűen végezzük, ami egy kicsivel könnyebb feladat, nemcsak azért mert a súlyuk kisebb, hanem azért is, mert a pianínókról nem kell leszerelni semmilyen alkatrészt.


Súlyuk általában 160 kg tól - 350 kg ig terjednek, így a szállításuk költsége jóval kevesebbe kerül.
Három csoportba soroljuk a pianínókat, alacsony építésű, közép méretű vagy magas építésű.
Ezeket a hangszereket is kimondottan csomagolva szállítjuk, a védő és csomagolóanyagot a cégünk díjmentesen biztosítja.
A tehergépjárművön szakszerűen védjük és  rögzítjük hangszereket, a szállítás során nem tudnak elmozdulni a raktérben, még a rosszabb minőségű útburkolat sem okozhat kellemetlenséget.
Vállalatunk csak jó fizikumú és köreltekintően dolgozó szakembereket biztosít a hangszerek szállítására.
Egy kisebb méretű hangszer szállításához általában 3 fő szakembert biztosítunk, míg egy nagyobb méretűhöz pedig 5 fő szakembert biztosítunk.
Így garantálni tudjuk a biztonságos szállítást, a hangszer és a szakembereink testi épségét.
Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek, vigyáznak a hangszerek és a lakása állagmegóvására.
Zongoraszállítás Budapesten szolgáltatásunkat számlaképesen végezzük, rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel.
A szolgáltatásunkat a hét bármely napján biztosítani tudjuk, bújtatott árak nélkül.
Zongoraszállítás Budapesten szolgáltatásunkra minden ügyfelünknek személyre szabott, egyedi és fix árat adunk.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info-t, itt a referenciáinkat megtalálhatja.
Ha bármi kérdés merülne fel a zongoraszállítással  vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.