2017. október 2., hétfő

Belföldi Költöztetés

Belföldi Költöztetés minden család számára jelentős változást hoz, mivel otthagyják a megszokott környezetüket és egy új, idegen helyre költöznek.
Cégünk egyik fontos feladata, hogy megkönnyítsük a  lakóhelyváltást, stresszmentessé és gondtalanná tenni az előkészületeket és magát a költözést is.
A költöztetés minden részletét egyeztetjük az ügyfeleinkkel, mekkora teherautóra van szükség, mennyi a bútorzat - műszaki berendezés és lakberendezési tárgy, milyen védő és csomagolóanyagra van szükség, kellenek-e költöztetődobozok, kell-e csomagolni, egyeztetünk a fel és lerakóhely körülményeiről, a megrendelőink elmondhatják az elvárásaikat és tanácsot is kérhetnek.
Budapestről vidékre történő költözésnél személyes munkafelmérésre is kimegyünk, a személyes egyeztetésnél minden fontos részletet meglehet beszélni, és az ügyfeleink már ott képet kaphatnak a professzionális hozzáállásunkról.
Lényeges szempont a megfelelő nagyságú raktérrel rendelkező teherautó kiválasztása.
2017 től jelentősen változtak a közúti áruszállítás feltételei, szigorodtak a szabályok, kiszűrik a túlterhelt teherautókat.
Például: (EKÁER - 2015 ben): elektronikus Közúti-áruforgalom ellenőrző Rendszer, (VÉDA - 2016 ban): Közúti Intelligens Kamerahálózat, és a legújabb 2017 ben a : Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer kiépítése.
Elmúltak már azok az idők, amikor elégvolt egy akkora teherautó, hogy a komplett lakás pont ráférjen.
Most már ügyelni kell a teherautók bruttó össztömegére, mert ha a szállítócég átlépi, akkor akár több százezer forintos büntetésre is számítani lehet.



Vállalkozásunk több méretű tehergépjárművel rendelkezik, Belföldi Költöztetés szolgáltatásunkra 3,5 tonnától egészen 40 tonna össztömegig tudunk teherautókat biztosítani.
Ezek a teherautók (LKW) minden szükséges felszerelést szállítanak, ami kell a színvonalas, sérülésmentes és lendületes költöztetéshez.
Mindegyik teherautónkon találhatóak gyári rögzítőpontok, így szakszerűen tudjuk rögzíteni a szállított bútorzatot és a lakberendezési tárgyakat.
A teherautóink korszerű és környezetkímélő motorral rendelkeznek (Euró 5 - 6 besorolás), így bárhova probléma nélkül behajthatnak, nincsenek kitiltva sehonnan.
Ha behajtási engedély szükséges a nagytengelyterhelésű teherautóknak, akkor cégünk gyorsan, akár azonnal megkapja. 
A Budapestről vidékre történő költöztetésekhez díjmentes költöztetődobozokat kölcsönzünk, amit még a költöztetések előtt, előre kiszállítunk.
Így kényelmesen és gondosan előtud készülni, nem kell drága és gyenge minőségű költöztetődobozokat (Obi, Kika, IKEA, Praktiker, Stb)  megvenni a barkácsáruházakból.
A bútorok védelmére Stretch fóliát is biztosítunk díjmentesen, ez a csomagolóanyag feszesen és egyben tartja a bútorokat, meggátolja a szövetes és kárpitos bútorok szennyeződését, koszolódását is.
A nagyméretű vagy lapra szerelhető bútorok szerelését a szállítómunkásaink szakszerűen elvégzik, így önnek nem kell ezzel sem vesződnie.
Minden szükséges szerszám megtalálható a szállítójárműveken, és a szállítókollégák gyakorlottan megoldják a bútorok szét és összeszerelését.
Belföldi költöztetésénél kérheti a lakása komplett csomagolását, előkészítését a költözésre, így biztos lehet abban, hogy épségben és sérülésmentesen érkezik meg a lerakóhelyre a szállított ingóság.
A szállítómunkásaink képzettek, gyakorlottak és körültekintően végzik a munkájukat.
Vigyáznak a padló, ajtófél, a lakása és a szállított bútorzat állagmegóvására, figyelembe veszik a megrendelők kéréseit és elvárásait.
Ha vállalkozásunkat és a Belföldi Költöztetés szolgáltatásunkat választja, akkor minden ügyfelünknek személyre szóló, egyedi árajánlatot adunk.
Az árajánlat minden felmerülő költséget tartalmaz, ami a szállítással összefügg.
Az összes tehergépjárműveinknek éves autópálya díjbefizetéssel rendelkezünk, így mindig a jobb minőségű útvonalat választjuk.
A szolgáltatásunkat a hét minden napján biztosítani tudjuk, legyen az hétvége vagy akár ünnepnap.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info-t, itt a referenciáinkat megtalálhatja. 
Ha bármi kérdés merülne fel a Belföldi Költöztetés szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése