2017. október 8., vasárnap

Bútorszállítás Budapesten

Weboldalunkat megtekintheti a következő linkre kattintva:

Korrekt áron, sérülésmentesen és színvonalasan szeretné a bútorait szállíttatni?
Akkor válassza a Bútorszállítás Budapesten szolgáltatásunkat, melyben felkészült, körültekintően dolgozó szakembergárdát és teljesen felszerelt tehergépjárműveket tudunk önnek biztosítani.
A bútorainak komplex védelmet nyújtunk a szállítás során, mely biztosítja az épségben történő bútorszállítást, költöztetést.
Ebbe beletartozik a díjmentes Stretch fólia, ami egyben és feszesen tartja a bútorokat, nem hagy semmilyen nyomot és a politúrt sem hozza le a bútor felületéről, mint a ragasztószalag.
Ezeken felül a szövetes, kárpitos bútorokat (matrac, ágy, kanapé, üllőgarnitúra, Franciaágy, stb) is védi a koszolódástól, szennyeződéstől.
A teherautó rakterében plusz plédekkel, paplanokkal védjük a szállított bútorzatot, lakberendezési tárgyat.
Biztonságosan és szakszerűen tudjuk a bútorokat rögzíteni a raktérben, gyárilag elhelyezett rögzítőpontok vannak a teherautón.
Bútorszállítás Budapesten szolgáltatásunk keretében, ha szükséges, illetve ha egyben nem szállítható, a bútorok szét és összeszerelését is elvégezzük.
Szakszerűen és gyakorlottan elvégzik a szakembereink a bútorok szerelését, minden szerszám megtalálható és biztosított a teherautókon.
Az antik bútorok szállítása a legnagyobb körültekintést és gyakorlatot kívánó feladat, amit nem szabad kezdő és felkészületlen szállítóra bízni.



Vállalkozásunk kimondottan gyakorlott, jókötésű szállítómunkásokat biztosít erre a feladatra.
Tapasztalatuk és a felkészültségük biztosíték arra, hogy épségben és sérülésmentesen érkezzenek meg a drága és értékes antik bútorai a lerakóhelyre.
Légpárnás fóliát is tudunk biztosítani a bútorok védelmére, de azt csak beszerzési áron igényelhető.
Bútorszállítás Budapesten szolgáltatásunknál nincs emelet díj, Km díj és hétvégi felár.
Ügyfeleinknek folyamatosan a rendelkezésükre tudunk állni, legyen az ünnepnap, hétvége, vagy akár este.
A további információkért és leírásért bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info-t, itt a referenciáinkat megtalálhatja. 
Ha megakarja rendeli a  Bútorszállítás Budapesten szolgáltatásunkat akkor nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltozteto68@gmail.com E-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése