2017. október 11., szerda

Bútorszállítás Belföldön

A lakossági Bútorszállítás Belföldön lakhelyváltoztatás miatt, közületi irodák és cégek másik helységbe költöztetése alapos előkészületet és szakértelmet kívánó feladat.
Előre megtervezzük a szállítás menetét, mennyi védőfóliára - csomagoló anyagra van szükség, bútorok esetleges szerelését, hogy honnan - hova, milyen és  mennyi bútorzatot kell elszállítani.
Nagyon fontos dolog a megfelelő méretű gépjármű biztosítása, mert belföldön történő bútorszállításnál nem lehet többször fordulni egy kisebb autóval.
Tapasztalt szállítókollégák állnak az ügyfeleink rendelkezésére, akik a bútorok mozgatását gondosan és körültekintően végzik.
Vigyáznak a bútorok és a lakása állagmegóvására, és garantálják a sérülésmentes bútorszállítást.
Bútorszállítás Belföldön szolgáltatásunknál kiemelt figyelmet fordítunk az antik bútorok szállítására.
Mivel ezek a bútorok nem csak drágák, hanem rettentő nehezek is, ne mindegy hogy milyen fizikumú szállítómunkást állítunk be a gurtniba.
Ehhez a feladathoz kimondottan jókötésű szállítókollégákat biztosítunk, akik biztonságosan és gyakorlottan mozgatják a bútorokat.




Közületeknek, cégeknek, vállalkozóknak a nagyméretű irodabútorokat szükség esetén szétszereljük, amit a lerakóhelyen természetesen szakszerűen össze is szerelünk.
Az irodai műszaki berendezéseket védőcsomagolásban szállítjuk, az iratanyagoknak és az archívumoknak költöztetődobozokat biztosítunk.
Így a költöztetődobozzal biztosítva van a sorrendtartásos iratanyag szállítás.
Bútorszállítás Belföldön szolgáltatásban biztosítjuk:
- a bútorok szakszerű szerelését, sérülésmentes szállítását
- gyakorlott, körültekintően dolgozó, összekovácsolódott szállítóbrigádok, akik lendületesen és szakszerűen végzik a munkájukat
- nálunk az ügyfél a legfontosabb, figyelembe vesszük a kéréseit, elvárásait
- tehergépjárművek 3,5 tonnától - 40 tonnáig
- Budapesten területén belül díjmentes munkafelmérés
- díjmentesen biztosítunk Stretch fóliát és költöztetődobozokat
- ügyfélbarát, versenyképes árak
Vállalkozásunknál mindig az ügyfél a legfontosabb!
A további információkért és leírásért bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info-t, itt a referenciáinkat megtalálhatja.
Ha a Bútorszállítás Belföldön szolgáltatásunkat választja, akkor nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltozteto68@gmail.com E-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése