2017. november 5., vasárnap

Irodaköltöztetés Budapesten

Cégeknek, irodáknak, vállalkozóknak, kisebb Bt - nek és Kft - nek, ügyfél-szolgálatoknak, közületi és vállalati szektornak vállalunk és biztosítunk szakszerű Irodaköltöztetés Budapesten szolgáltatást.
A színvonalas szolgáltatásunk köszönhető a gyakorlott szállítócsapatunknak, a korszerű tehergépjárműveinknek és a költöztető - bútorszállító szektorban eltöltött 18 év tapasztalatának.
Az eltelt évek alatt folyamatosan fejlesztettük és finomítottuk az irodaköltöztetést, így manapság már teljes körű és mindenre kiterjedő a szolgáltatásunk.

Irodaköltöztetés Budapesten

Vállalkozásunknál az irodaköltöztetés a személyes és díjmentes előzetes munkafelméréssel kezdődik.
A pontos árajánlat és a félreértések elkerülése érdekében kollégánk meggyőződik a szállítandó irodabútorok nagyságáról és mennyiségéről, mennyi és milyen irodabútorokat kell szét és összeszerelni, megnézzük a szállítandó iratmennyiséget és archívumot, mennyi és mekkora nagyságú irattartó állvány és Salgó polcot kell szét - illetve összeszerelni, mennyi költöztetődobozra lesz szükség a műszaki berendezések és iratanyagok szállításához, mennyi és milyen fajta védő és csomagolóanyagra van szükség a sérülésmentes szállítás érdekében, egyeztetünk az irodaköltöztetés időpontjáról, hogy minél kisebb legyen a kiesés a munkából az ott dolgozó alkalmazottaknak, egyeztetünk a résztvevő teherautók és szállítócsapat létszámáról.
Miután személyesen meggyőződtünk a mindenről, csak ezután teszünk árajánlatot, ami minden fontos részletet tartalmaz, ami a szállítással összefügg.



Az Irodaköltöztetés Budapesten szolgáltatásunkra szakmailag a legjobb, körültekintően dolgozó szállítómunkásokat biztosítunk.
Sérülésmentesen mozgatják a bútorokat, szakszerűen és pontosan címkézik fel a dobozokat, tapasztaltak az iratanyagok sorrendtartásos szállításában, gondosan és precízen végzik el az irodai műszaki berendezések csomagolását, rutinosan és gyakorlottan végzik a Salgó polcrendszerek és a nagyméretű irodabútorok szét és összeszerelését, az erős fizikumuk biztosítja a sérülésmentes és balesetmentes fénymásoló és páncélszekrény szállítást.

Iratanyag Sorrendtartásos Szállítása
A korszerű tehergépjárművek széles skálájából lehet választani, 3,5 tonnástól egészen 24 tonnáig tudunk biztosítani teherautókat, van köztük emelőhátfalas, ponyvás és dobozos, légrugós, stb.
A 3,5 tonna feletti tehergépjárműveknek online intézzük és biztosítjuk a szükséges behajtási engedélyeket.
A túlsúlyos és nehéz tárgyak szállítására, például fénymásoló és páncélszekrény, egyedi és fix árat adunk.
Az Irodaköltöztetés Budapesten tartalmazza még a védő és csomagolóanyagok biztosítását (stretch fólia, habfólia és légpárnás fólia), és a díjmentes költöztetődobozok biztosítását is.
Vállalunk: irodák komplett dobozolást és csomagolását, az iratanyagok címkézését illetve adminisztrációját, archívumok sorrendtartásos szállítását és dobozolását, az irodák részleges vagy teljes előkészítését a költözésre, irodabútor-szállítást, irodabútorok szerelését, tárgyalóasztal szállítást, recepciós pultszállítást, Salgó polcok szerelése és szállítása, irattartó állványok és állványrendszerek szerelése és szállítása, számítógépek és monitorok csomagolása és szállítása, nyomtatók és fénymásolók csomagolása és szállítása, Projektorok - kivetítők - írásvetítők és egyéb irodai eszközök csomagolása és szállítása, videó és vizuális berendezések csomagolása és szállítása, interaktív táblák szállítása, irodai kávéautomaták szállítása, iratmegsemmisítő szállítása, fénymásoló és páncélszekrény szállítást, stb.

Polcrendszerek és Salgó Polcok Szerelése
A szolgáltatásunk teljesítésével alkalmazkodunk a megrendelőkhöz, ünnepnap, hétvégén és akár éjszaka is rendelkezésükre tudunk állni.
Alkalmazkodunk a nyitvatartási idejükhöz, mérsékeljük az alkalmazottjaik munkából való kiesését az irodaköltöztetés miatt.
Rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel, számlaképesek vagyunk.
Vállalkozásunk folyamatosan arra törekedik, hogy szélesítsük szolgáltatásaink körét és annak minőségét.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info/irodakoltoztetes-budapesten , itt a referenciáinkat megtalálhatja. 
Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a Irodaköltöztetés Budapesten szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.

Páncélszekrény Szállítás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése