2018. április 4., szerda

Költöztetés Budapesten

KÖLTÖZTETÉS BUDAPESTEN gördülékenyen, stresszmentesen?

Társaságunk mind ezt biztosítani tudja, és már az előkészületektől kezdve segítő partnere vagyunk ügyfeleinknek.
Vállalkozásunkra már a munkafelvételtől kezdve számíthat, mivel Budapest területén belül szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre.
A munkafelmérésnél tájékozódhatunk arról, hogy mennyi és milyen típusú bútorokat kell szállítani, hány fő szállítómunkásra van szükség, mennyi, illetve milyen típusú védőanyagra van szükség.
Megtudhatjuk azt is, hogy mennyi költöztető dobozt kell biztosítanunk, milyen a felrakóhely körülménye, ezen felül ügyfeleink elmondhatják elvárásaikat, kéréseiket kollégáinknak.


KÖLTÖZTETÉS BUDAPESTEN szolgáltatásunk teljes körű és ügyfél centrikus.
Több mint 17 éves tapasztalatunk alapján alakítottuk ki a szolgáltatásunkat, eleget téve a megrendelők és a 21 század elvárásainak.
Ezért díjmentesen biztosítunk a bútorokhoz Stretch fóliát, ami kellő védelmet biztosít a koszolódások és sérülésekkel szemben.
A hatékony és sérülésmentes költöztetés érdekében cégünk költöztető dobozokat is biztosít díjmentesen, amit előre kiszállítunk a költöztetés előtt.
Így a megrendelőink kényelmesen előtudnak készülni a költözésre, és ezek a költöztető dobozok kellő védelmet biztosítanak a törékeny tárgyaknak, könyveknek, apróságoknak.
Ráadásul időt és pénzt és pénzt spórolunk meg ügyfeleinknek, nem kell azzal vesződnie hogy boltokból és üzletekből mindenféle vegyes dobozt cipeljen haza, illetve drága pénzért megvegye őket a szakboltokból ( Obi, Praktiker, Kika, Ikea, stb,).
A nagyméretű vagy lapra szerelhető bútorok szét és összeszerelése sem okozhat fejfájást ügyfeleinknek.
Gyakorlott szállítómunkásaink gyorsan és szakszerűen elvégzik a szükséges bútorszereléseket.

Költöztetés Budapesten
Minden szükséges szerszám biztosítva van a teherautókon, ráadásul plusz költséget sem számolunk fel érte.
A KÖLTÖZTETÉS BUDAPESTEN szolgáltatásunkra korszerű és teljesen felszerelt teherautókat biztosítunk.
Teherautók minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve a biztonságos és rugalmas költöztetés érdekében.
Társaságunk gyakorlott, körültekintően és lendületesen dolgozó szállítómunkásokkal végzi a költöztetéseket.
Szállítómunkásaink tudják, hogy bizalmi munkát végeznek és mindig szem előtt tartják a megrendelők elvárásait, kéréseit.
Munkaidőben alkoholt nem fogyasztanak, egyaránt vigyáznak a bútorai és a lakása állagmegóvására.

Irodaköltöztetés Budapesten
A Költöztetés Budapesten szolgáltatásunkat rugalmasan a hét bármely napján biztosítani tudjuk, legyen szó hétvégéről, vagy éppen ünnepnapról.
Díjszabásunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető, megfizethető legyen.
Nem a gyors haszonszerzés a meghatározó vállalkozásunknál, hanem az, hogy a későbbiekben is visszahívjanak és ajánljanak minket ismerőseinek.
A díjszabásainkról tájékozódhatnak a weboldalunk: KÖLTÖZTETÉS BUDAPEST ÁRAK menüpontból.

Bútorszállítás Budapesten

Ha további információkat szeretne tudni a Költöztetés Budapesten szolgáltatásunkról, akkor bátran látogassa meg a weboldalunkat a https://koltoztetes-aruszallitas.info/ itt a referenciánkat is megtalálhatja.
Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a Költöztetés Budapesten szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltozteto68@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a 0670-269-1629 - et.