2017. szeptember 28., csütörtök

Belföldi Költöztetés

Weboldalunkat megtekintheti a következő linkre kattintva:
http://koltoztetes-aruszallitas.info/belfoldi-koltoztetes/

A Belföldi Költöztetés a vállalkozásunk számára nem lehet kihívás.
Az ezredforduló óta működő vállalkozásunk gyorsan és problémamentesen végrehajtja az ügyfeleinek a belföldön történő szállításokat.
A tapasztalt szállítómunkásaink, és a korszerű tehergépjárműveink a biztosíték arra, hogy színvonalasan és lendületesen megoldjuk a megrendelők szállítási problémáját.
Teljes körű szolgáltatást biztosítunk, mely magában foglalja a bútorok és a lakberendezési tárgyak szakszerű csomagolását, mozgatását és épségben történő szállítását.
Minden megrendelőnknek fix árajánlatot adunk a Belföldi Költöztetés szolgáltatásunkra, mely az összes felmerülő költséget tartalmazza, ami a szállítással összefügg.


A vállalkozásunk alkalmazza a mai kór színvonalas védő és csomagolóanyagát, a Stretch fóliát.
A Stretch fóliát díjmentesen biztosítjuk mindenkinek, mely feszesen és egyben tartja a szállított bútorokat, a kárpitos és szövetes bútorok - matracok - kanapék - stb - nem szennyeződnek, és védi őket a rossz minőségű utak rázkódásától.
Gépjárműink minden szükséges eszközzel föl vannak szerelve, ami kell a gyors, szakszerű és sérülésmentes költöztetéshez.
Sok ügyfelünknek problémát okoz a lapra szerelhető bútorok szét és összeszerelése, de számunkra ez sem okoz problémát.
Mindegyik teherautónk föl van szerelve a szükséges szerszámokkal, és a szállítómunkásaink gyorsan és szakszerűen elvégzik a szükséges szereléseket.
A szállítómunkásaink évek óta egységes csapatként dolgoznak, körültekintően és lendületesen végzik a rájuk bízott feladatot.
Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az Belföldi Költöztetés szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal!
Segítőkész és tapasztalt kollégánkat elérheti a következő telefonszámon: +36702691629 vagy kérjen részletes árajánlatot e-mail címen: koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése